Sooters Import Export SRL - Carei

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Magazinele HobbyArt sunt punctele de aprovizionare a produselor creative destinate amatorilor si artistilor profesionisti. Cei care vin la noi se pot convinge de faptul că surprinzător de multe cadouri si obiecte drăgute, frumoase si practice se pot confectiona din materiale simple. Firma, cu o retea de magazine răspândite prin întreaga tară, si-a deschis în noiembrie 2006 primul magazin la Cluj, oferind peste 4000 de produse. Cu ajutorul unor profesionisti experientati si bine pregătiti dorim să oferim în magazinele noastre servicii de nivel cât mai înalt, sfaturi pretioase, idei utile.


Profil lung
Scopul activitatilor organizate de magazine este să prezinte publicului din Transilvania modalităti eficiente de petrecere a timpului liber, de care poate beneficia dupa sperantele noastre toata lumea: bunici, părinti, copii, pedagogi, scoli de duminica, cercuri de autoformare, tabere de vara, grupuri de prieteni, uniuni ale femeilor, cămine pentru vârstnici etc. Dorim să constientizăm în cât mai multi tineri si vârstnici că nu trebuie să le fie teamă de cultura hobby populară deja de câteva decenii în lume, care încurajează gândirea individuală si creatia liberă, deoarece fiecare avem talent pentru ceva, ne lipseste doar putin curaj sa-l încercăm.
Cuvinte cheie:
Textile, Margele, Plastelina, Decorare sticla, Vopsea sticla, Articole arte plastice, Confectionare bijuterii, Confectionare lumânare, Confectionare mozaic, Confectionare sapun, Contur sticla, Decorare ceramica, Decorare portelan, Masti pictate, Modelare ipsos, Placi cauciucate, Produse naturale uscate, Sfoara cânepa, Tehnica decoupage, Tehnica servetel, Vopsea ceramica, Vopsea portela
Sooters Import Export SRL - Carei apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Sooters Import Export SRL - Carei!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Drum Carei Bl. C 25
  440180  Satu Mare
 2. Strada Ecoului Nr. 4
  445100  Carei
  074 470 8440
 3. Strada Ecoului Nr. 4
  445100  Carei
  0261 866 739
 4. Strada Prunilor Nr. 6
  440197  Satu Mare
  0261 706 707
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere